Siteye Kayıtlı Giriş
Facebook'da Beğenin
Yeni Çıkan Kitaplar
trybys

bdp_ozrk

 

TOGAN Yayıncılık

0 212 542 02 97

0 542 443 78 01

0 212 542 02 98

Ziyaretçiler
BugünBugün1468
DünDün1565
Bu HaftaBu Hafta6533
Bu AyBu Ay14035
Ocak 2011den BeriOcak 2011den Beri364493
IP Numaranız:38.107.179.240
US
US
Kayıtlı Gezen: 0
Misafir : 7
Kayıtlı Sayısı: 677
Bu Ana Kadar Okunan
Sayfa Gösterimi : 5733466
Reklam
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfMükemmel 
2006 - NİSAN 2006

 

Bir Ayette: "Kim tağut'u red ve inkar edip Allah'a iman ederse, artık O sapa sağlam bir kulpa tutunmuştur." (Bakara: 256) Denilmektedir.

Tağut: Barbar, baskıcı, saldırgan ve sömürücü zalim yöneticiler ve şeytani rejimlerdir. Yani imanın ilk basamağı emperyalizme, siyonizme, ABD ve AB'nin zulümlerine karşı bir tavır sergilemektir.

İşte Lozan ve Berlin böylesi haysiyetli ve cesaretli bir diriliş ve direnişin simgesidir.

Bu gibi milli girişimlere daha münasip başlık ve sloganlar verilmesi gerekir ve arzu edilir. Ancak, şu ortamda, isimler ve resimlerle uğraşmak zamanı değildir. Çünkü ülkemiz, güvenliğimiz ve geleceğimiz tehdit edilmektedir.

 

Çok farklı kanaat ve kesimlerden gelmelerine rağmen, Milli ve insani bir duyarlılıkla, kedi benliğini aşan ve tarihi Berlin çıkarmasına katılarak kucaklaşan, çok değerli öncülerimizi kutluyor ve saygılar sunuyorum.

Sizlerin olgunluğunuzdan ve onurlu tavırlarınızdan cesaret alarak, duygu ve düşüncelerimi kısaca paylaşmak istiyorum:

"Taşı atanın değil de, atılan taşın peşinde koşmak" yanlışlığından uzak durmalıdır ve bu değerli katılımcılar zaten bu şuurdadır.

Soykırım yalanına alet olan ve kışkırtılan Ermeniler sadece, atılan ve aldatılan birer taştır. Asala'yı da PKK'yı da, Kuzey Irak'ı da, Kıbrıs'ı da, aynı emperyalist ve Siyonist odaklar kullanıp karşımıza çıkarmaktadır.

Bizim, Emperyalist olmayan Hıristiyan halkları ve hükümetleriyle ve yine Siyonist amaçlar taşımayan Yahudilerle hiçbir hesabımız ve hasımlığımız yoktur. Herkesle barış ve anlayış içerisinde yaşamaya razıyız ve hazırız.

Ancak Siyonist ve emperyalist odaklar: maalesef, güzel sözden değil, sadece güçten anlamaktadır. Öyle ise, Türkî Cumhuriyetlerin ve İslam ülkelerinin de tabii ve tarihi lideri sıfatıyla Avrasya işbirliğine, Güney Amerika dirilişine sahip çıkacak ve aynen kurtuluş savaşımız gibi mazlum ülkelere yeniden umut kaynağı olacak bir öncü Türkiye'ye ihtiyaç vardır.

Bunun ilk adımı da işbirlikçi ve teslimiyetçi iktidarlardan biran evvel kurtulmak; Milli, cesaretli ve dirayetli bir hükümete mutlaka kavuşmaktır.

Bunun ilk şartı ise: Aydınlarımızın ve öncü kurmaylarımızın ithal malı felsefi sloganları ve asılsız saplantıları bırakıp, kendi insanlarımızla ve onların inancıyla barışmaktır. Maneviyattan mahrum bırakılan bir neslin, nasıl yozlaştığını sn. Rauf Denktaş'a sormalıdır!..

Kendi halkına ve İslama şaşı bakan aydınların, ülkemize, Milletimize ve devletimize verdiği zarar, Ermeni iddialarından çok daha fazladır.

Bu talihsiz tavır: halkımızı da bizden uzaklaştırıp, din istismarcılarının ve işbirlikçi iktidarların kucağına atmaktadır.

Dost acı söyler, ama ilacı söyler.

19. Şubat. 2006 Pazar günü İstanbul Çağlayan'da; bir milyon Mü'min-ki vatana kurban gerektiğinde önce bunlar koşa gelir-toplandığı ve İslam dünyasından seçkin konukların katıldığı:

"İnanca hürmet, Hz. Peygambere muhabbet ve zalimlere lanet" mitingi gibi; Milletimizin manevi duyarlılığını ve ortak hissiyatını yansıtan; o muhteşem manzaradan mutluluk duymayanlar, haber bile yapmayanlar... Böylesine iman ve İslam kokan her olaya: Kör, sağır ve dilsiz davrananlar:

İnançlı ulusumuzun itimat ve itibarını niye bir türlü kazanamadıklarını artık sorgulamalı ve bu marjinallik mantığından mutlaka kurtulmalıdır! Darwin düzmecesiyle maymun soyundan geldiğine inananların aziz Türk Milletinden rağbet görmeleri imkansızdır.

İktidar kanadından gelen çok değerli katılımcılardan da bir beklentimiz var:

  • Kuzey Irak'ta ve Kıbrıs'ta stratejik çıkarlarımızı rüşvet veren,
  • Türkiye'nin federasyonlara ayrılması hedefine götürecek girişimlere demokratikleşme kılıfı geçiren,
  • Tarım ve sanayimizi körleten ve ılımlı İslam safsatasıyla yüce dinimizi ve manevi dinamiklerimizi dejenere eden
  • Katil ve kahpe Şaron'un elini öpüp, mazlum ve mücahit Filistin halkının demokratik temsilcisi Hamas Lideri Halid Maşal'la görüşmekten bile korkup çekinen, ardından devlet onurumuzu ayaklar altına alarak: "Lütfen kabul edin, size mazeretlerimizi bildireceğiz, özür dileyeceğiz" şeklinde yalvarmaları bile, İsrail Büyükelçiliğince geri çevrilen AKP iktidarını, ciddi ve cesaretli şekilde uyarmaları, şayet uyanmıyorlarsa; daha etkili tavırlar takınmaları, kanaatimizce Milli ve tarihi bir sorumluluktur.

BERLİN BULUŞMASI

 

 

Yepyeni bir tarihi, yazacak sensin

Hem bu zumlun kökünü, kazyacak sensin

Emperyalist oyunu, bozacak sensin

Ey Kuvayı Milliye; diril ve doğrul!

 

Amerka'yı alkışlar, din hokkabazı

İslam'a irtica der, devrim yobazı

Ekümenik peşinde, Fener papazı

Ne söylerdi Atatürk, deden Ertuğrul!?..

 

Düşmanlar duramazlar, senin karşında

İman ve ezan vardır, Milli Marşında

Asalet ve Adalet, gönül çarşında

Çok bunaldın, özüne; dön artık durul!

 

Kalk kendinle hesaplaş; kendinle yarış

Ki çok yakındır mutlu, menzile varış

Milletinle bütünleş, dininle barış

Durma, ilimle, fenle; irfanla yoğrul!..

 

Şükür Müslümanız ya, softa değiliz

Siyonistlerle aynı, safta değiliz

Türk, Kürt biriz, diriyiz; kof ta değiliz

Sevdan büyük, göl değil; denizde boğul!

 

Bil Haçlı kahpedir, Batı barbardır

İçleri iblis gibi, dışı kibardır

Ötelerden bir müjde, bir haber vardır

Devran bizimdir, ey can; uğraş ve yorul!

 

Dün Lozan, bugün Berlin; Yarın Ankara

Bir Millet uyanıyor; yazın kenara

Bırak soysuz aslını; kalksın inkara

Vatan satılıyor, uyan; yatma ey oğul!.          

 

Yazarımız Selman Yücel'in Berlin Mesajı:

           

Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak tüm Berlin Akıncılarını sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Vatanın ve Bağımsızlığı tehlikeye girdiği anda, bütün ayrılıklarını ve farklılıklarını bırakıp Milli hedefler peşinde kenetleşmek, Müslüman Türk Milletinin en asil özelliklerindendir. Dün ve bu gün böylesi anlamlı ve umutlandırıcı birliktelikleri yaşamak bir şans ve şereftir.

Türkiye gemimizin batırılmaya ve su almaya başladığı şu ortamda: Bizi Millet yapan değerleri, bize devlet kurduran ve nice şanlı medeniyetlere taşıyan dinamiklerin etrafında temel insan hakları ve evrensel hukuk kuralları bağlamında: Yeniden güç ve gönül birliği yapmamız kaçınılmaz hale gelmiştir.

Biz kendi öz benliğimize, tarih bilincimize ve Milli birliğimize sahip çıkabilirsek; ne dış güçlerin hıyanetlerine yerli işbirlikçilerin gafletleri bizi yıkmaya yetmeyecektir.

Ama, hala; sağ-sol sataşmasına sen-ben kavgasına ve dinci-devrimci kışkırtmasına devam edersek; evet, devletimize ve Milletimize, en büyük zararı biz vereceğiz demektir..

Mazlum milletlerin Türkiye'ye, Türkiye'nin de, yeni Kuvayı Milliyecilere, yani bizlere en çok ihtiyacı olduğu bir dönemdir.

İlmi ve insani temellere, laik ve demokratik gereklere, Milli ve manevi değerlere dayalı lider ülke Türkiye'yi kurmak üzere ayağa kalkmanın zamanı gelmiştir ve geçmektedir.

Her şeye rağmen yarınlar bizimdir... Ve yolunuz açık olsun, insanlık bizi beklemektedir.

ŞİİR

 

 AB'ye eyalet, olmak yakışmaz

Bizi bu hallere, koyan utansın!..

İnsan olan, uşaklığa kalkışmaz

Bizi IMF'eyle, soyan utansın!..

 

Batı felsefesi, bozuk düşünce

Hepsi barbarlaşır, fırsat düşünce

Milli kimliğinden, ayrı düşünce

Böyle içimizi, oyan utansın!..

 

Yolumuz, Alparslan, Ata'nın izi

Kıskansın Hainler, bu sevgimizi

Makam ve menfaat, uğruna bizi

Satıp dünyalığa; doyan utansın!

 

           



Bu yazarin diger makaleleri

PKK’YI AZDIRAN DA, AKP İKTİDARINI HAZIRLAYAN DA; 28 ŞUBATTIR!
Biri Ulusalcı, biri İslamcı: Yahudi damatlıyla, Yahudi madalyalı! Başbakanlığı döneminde; tüm...
Devami
“AKIL TUTULMASI VE HİDAYET KARARMASI” NE DEMEKTİR?
  Rahmetli Erbakan Hoca; “AKIL NEDİR, AKILLI KİMDİR?” sorusuna şu cevabı...
Devami
SAADET PARTİSİ NEREYE? VE OYA AKGÖNENÇ WİKİLEAKS BELGELERİNDE!
Şuursuz ve onursuz davrananlara zafer verilir mi? “En yetkili konumdaki bir...
Devami
SN. TAYYİP ERDOĞAN NİYE SIKINTILI?
Milli Görüşteki karanlık güçlerin temsilcileri olan Oğuzhan Asiltürk ve Şevket...
Devami
YARATILIŞ AMACIMIZ VE SORUMLULUKLARIMIZ
Evrensel hukuk kurallarına ve temel insan haklarına saygı duyan, gerçek...
Devami
ERBAKAN HOCA'NIN YAKIN ÇEVRESİNE İZLETTİĞİ
Erbakan Hoca, 2007'nin Mayıs ayında; Genel İdare Kurulu üyelerini ve...
Devami
Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

busy
Son Eklenen Yorumlar