YENİ ÇIKACAK KİTAPLARIMIZ

ÖZEL MENÜ

DERGİLER

Ay Seçiniz
category
69e9a33568a52
0
0
6401,171,6356,117,28,27,170,98,3,144,26,4,145,113,17,6330,1,110,12
Loading....

TOPLAM ZİYARETÇİLERİMİZ

Our Visitor

2 0 9 7 0 6
Bugün : 8964
Dün : 58766
Bu ay : 1283393
Geçen ay : 1803365
Toplam : 53428451
IP'niz : 216.73.217.119

SON YORUMLAR

Son Yorumlar

YENİ ÇIKACAK KİTAPLARIMIZ

ÖZEL YAZILAR

YENİ ÇIKAN KİTAPLARIMIZ

ADİL DÜNYA YAYINEVİ

Tel-Faks:

0212 438 40 40

0543 289 81 58

0532 660 12 79

Gaziantep ESAM Başkanı Ömer Mert Kardeşimizi

Tebrik ve Teşekkür!

 

Oğuzhan Asiltürk’ün bazı SP İl Başkanlarının da bulunduğu bir toplantıda: Hem İslami sorumluluğumuza, hem dava şuurumuza, hem de referandumda haklı olarak ‘’HAYIR’’ kampanyası yürüten Saadet Partimizin ve Sn. Genel Başkanın resmi ve gerçekçi politikasına aykırı yorum ve yaklaşımlarını; ilmi ve erdemli bir üslupla tenkit ve tahlil eden Ömer Mert kardeşimizi tebrik ve teşekkür ediyoruz.

Yüksek bilgi ve birikimini, dini gayret ve hassasiyetini yakinen bildiğimiz Kardeşimizin, bu duyarlı ve tutarlı tavrı, Allah’ın (cc) rızasını ve dava hatırını, herkesin ve her şeyin üstünde tutan mesajları, umarız pek çok Milli Görüşçü yazar ve yorumcumuza ve parti kurmaylarımıza da örnek olacaktır. Yeni Akit ve Milat Gazeteleri resmi sitelerinde de, sevinçle yer verdikleri ve ‘’bakınız Oğuzhan Asiltürk de EVET diyor’’ imajını oluşturmaya yeltendikleri bu temelsiz ve talihsiz yaklaşımları ve sadık insanlarımızın kafasını karıştıran konuşmaları bizzat dinledikleri halde, -hayret ki hayret!- hiçbir tepki vermeyen yetkililerimizin bu iz’ana ve vicdana yakışmayan suskunluklarını bozmaları hususunda da yine umarız ki değerli Ömer Mert kardeşimizin uyarıları diriltici bir nefes olacaktır.

Bazıları hiç tanımayarak ve dolduruşa kapılarak, bazıları davamıza zarar verdiğimiz kanaatini taşıyarak, bize hakaret ve husumet eden sadık Milli Görüşçü kardeşlerime bütün haklarımı helal ettiğime ve onlara derin bir muhabbet ve hürmet beslediğime Allah’ı (cc) şahit tutarak ve yıllardır beş vakit namazda Milli Görüş sadıklarına, hiç aksatmadan dua eden birisi olarak, Ömer Mert kardeşimin bu haklı ve hayırlı ikazları, partimizdeki yeni bir diriliş ve derleniş umutlarımıza da kuvvet katmıştır.

Şimdi sizlere, bu ciddi ve cesaretli tespit ve tenkitleri aynen aktarıyorum:

 

YİK BAŞKANIMIZ OĞUZHAN ASİLTÜRK BEYE AÇIK MEKTUP 2

Evvela hürmet ve muhabbetlerimi sunarak ellerinizden öperim. Siz asrın lideri MÜCAHİD ERBAKANIN yol arkadaşısınız ve bizler sizlere her zaman minnettarız. Uzun zamandır sosyal medyada ses kaydınız dolaşmakta. Bir lider daha dikkatli konuşmalı, fitneye mahal vermeyecek şekilde izah etmeli, meseleleri hikmetle ele alıp muhataplarını ve genel gündemi de dikkate alarak konuşmalıdır.

Efendim! Liderler hep müjdelerler. Komutanlar ordularının moral ve motivasyonunu hep üst düzey tutmaya gayret gösterirler. Ancak ben sizin bu teşkilatları bir gün olsun müjdelerle motive ettiğinizi duymadım ve görmedim. Kırmak, dökmek, fırça atmak ve birçok kardeşimizi bu muazzez davadan soğutmak! Dahası merkeze hâkim olamamak, ihanet içinde olan bir kısım zevatın görevinin devamını sağlamak… Ne büyük buhranlar yaşıyoruz bir bilseniz. Genel Başkan değişikliğini özellikle siz istediniz. Biz de itaat ettik. Yeni Genel Başkan’ımızın referandum süreciyle ilgili başından beri duruşu tüm MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERİ memnun etmişken ve kararlı bir şekilde HAYIR derken neden bu duruşu tartışmaya açarsınız ki hem de il başkanlarının önünde… Fatih Erbakan’la ilgili ses kayıtları, Muhterem büyüğümüz ERBAKAN Hocamızın sadık dostu KAMALAK HOCAMIZLA ilgili ses kayıtlarınız için kol kırılır yen içinde kalır dedik. Ama bu kez mızrak çuvala sığmıyor. Konuşmanız çok ciddi sorunsallar, temel esasların ihlali, teşkilatın ittifak ahlakını sarsma ve eylem/söylem/tavır birliğimize zarar vermiştir. Ama Allah’a hamd ederek söylüyorum ki bu teşkilatın mayası çok sağlam, terazisi de adaletten yanadır ki söyledikleriniz tek bir kardeşimizin yüreğinde makes bulmadı. “Ortadoğu’da Erdoğan’ın suçu yok, suçlu Davutoğlu’dur. Onu da zaten görevden Erdoğan aldı”, “En çok %22 oy almışız, şimdi %0.07 oy almışız gittikçe sıfıra inecek gibi görünüyoruz”, “Erbakan Hocama; %50’ye hiç gelemeyiz” “Başkanlık sisteminde bize faydalar var” gibi cümlelerin nihai gayesi bu teşkilatın müktesebatlarını AKP’ye EVET şeklinde tahvil etmek değildir de nedir? Ya da tarafsız kalmak yine evet e destek değil midir? Kur’an bizi hiçbir meselede TARAFSIZ olmaya çağırmamıştır. Şems Suresi 8. ayette “Fitne ve takva kabiliyetini verene andolsun ki” Yine İsra süresi 81.ayette; “Hak geldi batıl zail oldu” gibi ayetlerde sürekli iki kutuptan bahsedilmiştir. İnsanlık tarihi boyunca bu iki cephe mücadele etmiş ve Peygamberler bizi haktan, adaletten, doğrudan ve faydalıdan yana olmaya davet etmişlerdir. Flu, renksiz, siyah ile beyaz arası bir tonu tercih etmek bizim duruşumuz olmamıştır ve olmayacaktır.

Referandum meselesinde Fıkhi kaideler (Mecelle) çok nettir;

1- “Kötülükleri defetmek, menfaatleri istemekten (ve getirmekten) daha evladır (önemli ve önceliklidir).”

2- (Mazeret ve mecburiyet durumunda) “İki şerden daha hafif olanı tercih edilir.”

Hangi şerrin daha hafif olduğunu ise MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER çok iyi bilirler. Kaldı ki küresel güçlerle anlaşarak bu kutlu hareketi bölen birine (dolaylı) destek olmaya çağırmayı aklım almıyor!? Gerek referandumda gerekse herhangi bir meselede AKP’ye destek olmak, AKP’den de öte “üst aklına” (Siyonist odaklara) destek olmaktır. Oysa AZİZ HOCAMIZ’IN hayatı bu üst akılla mücadele ederek geçmiştir.

Hürmetlerimle efendim.

Ömer MERT

0 0 votes
Değerlendirmeniz

Makale Paylaşım Sayısı: 

Picture of Ahmet AKGÜL

Ahmet AKGÜL

Subscribe
Bildir
8 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments

Tebrikler
Milli Görüş camiamı içerisinde ayrı bir sınava tabi olan, ama bu sınavın ve fitnenin farkında olan Ömer Mert gibi izan sahibi kardeşlerimizi tebrik ediyor dua ediyoruz.

Ölçü Kuran, Sünnet, İcma olunca terazi böyle doğru tartar.

Selam olsun.

Mert ve Metin Vicdan Ehline Ulşan Hak Sözün Tesiri
Muhterem Ahmet Hocamızdan defatle duymuşuzdur “Tüm hile ve ihanetlere rağmen Milli Görüş davasına-Erbakan Hocamıza sadık kalan, koltugunun altında Milli Gazetesi olan birini görsem koşup sarılasım geliyor. Bilsemki davası hatırına samimiyetle bana düşman bile olsa” bu manaya gelen sözleri, Hocamızın Milli Görüş davasına zirve sadakatiyle beraber, Milli Görüş dava erlerinede sevgisinin-muhabbetinin-sadakatinin şahitidir.
Aslı bozuk ses kaydında ” %22 oy almışız, şimdi %0.07 oy almışız gittikçe sıfıra inecek gibi görünüyoruz” SIFIRA İNECEK DERKEN BU DAVA BİTECEK YOK OLACAK DİYOR VE ASIL NİYETİNİ-HEDEFİNİDE AÇIĞA VURMUŞ OLUYORDU. Bu alçakça niyet ve hedefi 40 yıl öncesinden sezdiği için Muhterem Akgül Hocamız, tüm zehirli okların hedef tahtası olmasına rağmen(“Ergenekon dini oluşumunun reisi” iftirasından tutun, “Milli Görüş davasındaki tüm yetkilerden uzaklaştırma” ihanetlerine kadar bir çok sinsi tuzakla burun buruna gelmişti) korkunç tuzaklara aldırmadan Aslıbozuğu deşifre etmekten geri durmadı. Çünkü biliyordu bu ihanet deşifre olmazsa: Aslı Bozuk, Siyonizmin hedefini Milli Görüşçüler eliyle gerçekleştirerek bu davayı sıfır indirecekti(gücü yetmeyecek fakat bu hain emel için herdaim teşebbüs içerisinde). İhaneti görüpde susmak dilsiz şeytanlık-aslı bozuklarla aynı ayarda olmaktı.
Bu gün görüyoruz çok şükür Milli Çözümden mert ve metin vicdan ehline ulaşan hak sözler, hainler karşısında dile geliyor çok şükür.

Bir selam vermeye cennet!
Sn.Ömer Mert gibi, hak davamıza gönül veren, görev üstlenen, ilim ve irfan ehli birisi tarafından yapılan bu hayırlı haykırışlar, hepimizin vicdanına tercüman olmuştur.
Ancak sadece konuşmakla kalmamalı, gerekli uyarılara ve organizeli çıkışlara ihtiyaç vardır. Ayarı ve amacı bu denli ortaya çıkmış kişilerin keyfi için, davamızın ve camiamızın geleceği karartılmamalıdır. Ahmet Akgül Hoca’nın haklı çıkmasına gelince… Kendilerinden defalarca dinlemiştim; “Haklı çıkan biz değiliz, Kur’an’dır. Biizm marifetimiz, sadece Hak terazisini doğru kullanmaktır.”… Aziz Erbakan Hocamızın buyurdukları gibi; “Bazen Cennet bir selam vermeye, bir özür dilemeye satılır, ama bunu yapan yiğit çıkmamaktadır!”

Allah Razı Olsun
İsmi gibi Adil, Soyismi gibi Mert olan kardeşinden Allah razı olsun.

Haklı olmak
Cenabı Hakk’a sonsuz şükürler olsun ki Ahmet Hocamız yine haklı çıkmıştır. Ahmet Hocamız hakkında suizanda bulunanlar akillanip Hocamdan helallik dilerler mı bilemem. Gerçi Hocamızın böyle bir beklentisi yok ama ortada da bir hak var.

Asilturkun sosyal medyaya düşen son ses kaydı ile birlikte, Üstad Ahmet AKGÜL’ ün de haklılığı tescil edilmistir
Çok güzel yürekli bir saadet partili birinden bunları duymak haykırmak gayet yerinde bir tavır…. SAADET PARTILI TEMSILCILERE BAŞKANLARA YONETICILERE UYELERE BU YAZIYI DUSUNUP GEREGINI YAPMALARI DÜŞÜYOR. TEBRİK EDİYORUM. HAKKI HAYKIRMAK BU… YAPMASAYDINIZ DİLSİZ ŞEYTAN OLMUŞTUNUZ SEVGILI ÖMER MERT.. Çünkü Oğuzhan Asiltürk= Durmuş Durduyan (asıl ismi) alenen topluluk içinde ve belkide bu ses kaydının dağıtımını akit gazetesine yollatanında kendisi olma ihtimalinin yüksek olduğu konuda böyle bir mektubu sosyal medyada herkesin duyacağı okuyacağı şekilde yayınlamanız takdire şayan bir eylem. Çünkü her yanlış kendi cinsiyle veya aynı özellikte bir ortamla bu yanlışlar haykırılmalı prensibince doğru bir hareket yaptınız . TEBRIK EDERİM…
[b]Asilturkun sosyal medyaya düşen son ses kaydı ile birlikte;
Erbakan Hoca’ya ithafen “meğer Erbakan hakliymis” sözüyle beraber, Üstad Ahmet AKGÜL’ ün de haklılığı tescil edilmistir[/b]
[b]Aldanmayan aldatmayan kandırılmayan kandırmayan BİLGE İNSAN AHMET AKGÜL HOCAMIZA SELAM OLSUN İYİKİ VARSINIZ MUHTEREM HOCAM.!!![/b]

İhanetin deşifre ve tasfiyesi
Haksızlığa karşı zerre kadar tahammül göstermemek bir karakter ve iman konusudur.
Dünyanın geleceğine ve bugünune dair bir sözü ve programı olan bir hareketin yönetiminde en yüksek makamda söz ve etki sahibi olan bir şahsın Allah tan korkmadan futursuzca ifade ettiği sözler ve uzun yıllar takındığı ihanetvari tavırlar, vicdanı kirlenmemis ,asil dava adamları sayesinde deşifre olmaktadır..
Bu minvalde böylesi hastalıklı bir ihanet şebekesinin de deşifre edilmesinde katkısı nasıl olduysa yine tasfiye edilmesinde de mert ve net adam Ahmet Akgül sayesinde rücu edecektir inşallah.

Selam Olsun..
Sadıklara selam olsun
Hak dava müntesiplerini sorguya iten vicdana
“Hak geldi batıl zail oldu” düsduruna sahip çıkan insana
Selam olsun…

ÖZEL YAZILAR

YORUMLAR

Son Yorumlar
8
0
Düşünceleriniz değerlidir, lütfen yorum yapın.x
Paylaş...