“Kendilerine apaçık belgeler (ve bilgiler) gelip (gerçeğe akılları yattığı) ve elçinin Hak olduğuna (ve hayır üzere bulunduğuna bizzat) şahit oldukları halde (dünyalık makam ve menfaat karşılığı) imanlarından sonra küfre-nankörlüğe sapan bir topluluğu, Allah nasıl hidayete erdirsin? (Onların hidayetleri kararmıştır.) Ve Allah böylece zulmeden bir kavme-ekibe hidayet buyurmayacaktır. İşte böylelerin cezası; Allah’ın, Meleklerin ve tüm insanların lanetinin, bunların üzerine olmasıdır.” (Kur’an Al-i İmran: 86-87 ayetler.)
DOĞRU SÖZE NE DEMELİ
Kâfir sana ikti-darı yar etmez
Siyonist niyeti, hali bozuktur!
Ayet Hadis desem, gayrı kâr etmez
Gönül kapınızın, zili bozuktur!
Erbakan devrildi, şeytana şölen
Ey Hak Dava; Milli, Görüş’ü bölen
Bu hıyanet ile, geberip ölen
Mayası, toprağı; kili bozuktur!
D-8’i bırak, sen AB’ye koş
Ey ayarı bozuk, ey kafası boş
Erbakan’a gıcık, Amerka’ya hoş
Kalbi pak olur mu, dili bozuktur!
Bir adam ki hain, zulme meyilse
Makam için Bush’a, boyun eğilse
Bir ülkede düzen, Adil değilse
Dengesi, bölgesi, ili bozuktur!
Hedefe ulaşsa, Siyonist BOP’u
Kıçında patlasa, İsrail copu
Irak’a dönerse, yurdumun topu
Fırat kan akacak, Nil’i bozuktur!
Ezelden düşmandır, Habil’e Kâbil
Ey ahmak; masonu, hâlâ baba bil
Füzelere karşı, yeter Ebabil
Gâvurun filosu, fili bozuktur!
Hak gömlek çıkarıp, hayırdan sapan
Heybetli görünmez, düşmana sopan
İnsanlık kalır mı, İslam’dan kopan
Bu zalim sistemin, mili bozuktur!
Cemaat olmuşlar, Papa Haham’a
Vicdan kiri çıkmaz, yatsa hamama
Zekât parasıyla, New-York Bahama
Keyf çatan adamın, dini bozuktur!
Marazlı moruğa, biat dürtüsü
Feraset körelmiş, yok öngörüsü
Kafasız takatsız, koyun sürüsü
İman saatinin, pili bozuktur!
Hasan doğru söyler, düşmanı çoktur
Allah için işler, pişmanı yoktur
Fakirler sersefil, şişmanı toktur
Sivilcesi kanser, çili bozuktur!


Şiir şu ayetlerin tefsiri mesavesindedir…
Haktan ve hayırdan sapanlara Rahman olan Rabbimiz uyarı gönderir, fakat kişi inat etmeye devam ederse dünyalık tüm kapılar açılır ama iman, feraset, ahiret alınır. Bu hususu Enam Suresi 44. ayet şu şekilde izah ediyor;
“Derken, kendilerine öğretilip hatırlatılan (İlahi gerçekleri ve uhrevi mesuliyetleri) unutup (Hakk’tan ve hayırdan sapıtarak batıla ve barbarlığa yanaştıklarında), tutup onların üzerine (dünyalık zenginlik ve etkinlik gibi) her şeyin kapısını açtık. (Ve onları nefsi hevaları ve şeytanlarıyla baş başa bıraktık) . Öyle ki, kendilerine verilen (bu fani ve fena lezzetlerle) ferahlanıp şımardıkları (zahiren mü’min ve muttaki rolü oynadıkları halde, hakikatte iman huzurunu, kulluk sorumluluğunu ve cihat şuurunu unutup gaflet içinde oyalandıkları) bir sırada, ansızın onları (ölümle) yakaladık. Artık bütün ümitleri tükenmiş (müblis ve müflis) kimseler olarak (mahrum ve mahcup şekilde Ahirete yolladık) .”
http://www.mealikerim.com
Şimdi AKP’ den hala vazgeçmeyen, tağut siyonizme, zalim israil , ABD ve NATO’ya hizmet edilen her türlü melanete keramet uyduranların muhatab olunacağı durumda hem bu ayet hemde yukarıda zikredilen Al-i İmran: 86-87 ayetleridir.
Şiir ise bu ayetlerin tefsiri mesavesindedir.
Allah razı olsun.
Sıtratejik Müttefiğin İkti-Darı Sana Yar Etmez. Çünkü Siyonist-Yahudi-ABD’nin Amentüsü dört maddedir.
Ne kadar ABD’ye, Siyonist lobilere hizmet edilse de; asla onlardan kadirşinaslık, vefa, sadakat göremezsin. Çıkarları seninle bittiği an senin bitme anındır. Dilipak’ın itiraflarıyla ABD’ile anlaşarak iktidara taşınan AKP, ABD için bir değer olmadığı an, kıymeti harbiyesi de olmayacaktır. Bundan dolayı iktidar görünseniz de muktedir değilsiniz. Tam donanımlı-yetkili dünya lideri görünen; Kendi ülkesinde dolara kuruna, faiz oranlarına müdahale edemiyorsa; şairimizin buyurduğu gibi, Dilkara’nın itiraf ettiği sebepten dolayı “Kafir sana ikti-darı yar etmez”. Çünkü Siyonist-Yahudi-ABD’nin Amentüsü dört maddedir.
“1- Biz, Ben-i İsrail ırkı, üstün bir ırkız. Biz insan olarak yaratıldık. Diğer insanlar maymun olarak yaratıldı.Bize hizmetkâr olmak için, sonradan insana dönüştü.
2- Bizim dünyanın efendisi oluşumuz ve diğerlerinin bizim kölemiz oluşu nazariyede kalmayacaktır, mutlaka gerçekleşecektir.
3- Bunun gerçekleşmesi için de bizim şu üç şartı yerine getirmemiz lazım:
*Bir: Dünyanın her yerine sürgüne gönderilmiş olan Ben-i İsrail’i Kudüs’te toplayacağız.
*İki: Fırat’la Nil arasında hududu belli olan Arz-ı Mev’ud’u kucaklamak üzere Büyük İsrail’i yeniden kuracağız ve onun emniyetini sağlayacağız.
*Üç: Onun emniyetini sağlamak için Fas’tan Endonezya’ya kadar 28 ülkenin iktidarı bizim kontrolümüz altında olacak ve 19 Haçlı Seferi’ni püskürtmüş olan Anadolu’da Selçukluları’nın ve Osmanlıların mirasçısı büyük bir devlet olmayacak. Türkiye olmayacak! Anadolu’da bağımsız bir devlet bırakmayacağız. Neden ?Çünkü İsrail için tehdit olur.
4- Nihayet Süleyman Mabedi’ni yapacağız. Biz bunları yaptık mı, bizim Mesih’imiz, Ben-i İsrail’in Mesih’i yeryüzüne gelecek. Davut (a.s.) tahtına Yahudi kralı olarak oturacak ve böylece ebedi hâkimiyetimizi perçinleyeceğiz.
İşte imanlarının temeli bu 4 maddedir. Buna inanıyorlar. Bunun için çalışıyorlar.”
Aziz ERBAKAN Hocamızın yukarıda buyurduğu bir zihniyet ile anlaştığını ve iktidar olduğunu bir kişinin zannetmesi ileri derece psikolojik hasta olduğunun en bariz göstergesi değil mi?
Aklı karışık parti
Aklı karışıktır vicdanı bozuk
Kendine topluyor ateşten azık
Dula yetime düşküne yazık
Umurunda değil o hala ezik!
Ayarın Bozuk
Kalmamış ayarın,tiynetin bozuk
Hamurunda maya yok, vicdanın bozuk
Dünyalık çün sattın davanı, hesabın bozuk
Ömür bitti hesabın görerler, sicilin bozuk
Ahrete yok yatırımın amelin defterin bozuk
SADIKLARLA BİR OLAN…
Sen eğer ki GERÇEĞİ, arıyor isen
Mazluma,mağdura hem,taraftar isen
Sahte değil de içten,samimi isen
Rabbim sonsuz Rahimdir ,sonun felahtır!..
Hakikatı eyice, işitmiş isek
Akılla ve vicdanla, kavramış isek
Lakin mal,makam,servet ,esiri isek
Resul yanda olsak ta sonuç azaptır!..
Gel verilen nefesler, tükeniyor bak
Zulümler,işkenceler,etti cana tak
Niyet-gayret düzeltsen,yeter Cenab Hak
Sandıklarla bir olan,sonu necattır!..
“Dosdoğru” Olmak!
“(Ey Resulûm!) Seninle birlikte (küfür ve kötülükten gerçekten) tövbe edenlerle beraber, emrolunduğun gibi dosdoğru davranın. Ve (sakın) azıtıp (haddinizi aşmayın) . Çünkü O, yaptıklarınızı Görendir.” (Hûd Suresi – 112. Ayet)
Sa.
Rabbim bizleri “dosdoğru” olanlardan eylesin inşallah…
Rabbim bizleri “dosdoğru, hakikat” yolundan sapmayanlardan eylesin inşallah…
Rabbim bizleri “dosdoğru” hakikat olan ve dünya ve ahiret saadetinin tek ilacı olan Kur’an’ın emir ve yasaklarına, Efendimiz Aleyhisselatü Vesselam Hazretlerinin “dosdoğru” ve mübarek yollarına…
O’nun bu asırdaki en mükemmel takipçisi olan Aziz Erbakan Hocamızın ve Aziz Hocamızın en sadık talebesi ve en sağlam takipçisi olan Üstat Ahmet Akgül Hocamızın yollarına sadık olmaya çalışan,”dosdoğru” olmaya çalışanmutlu ve kutlu azınlıktan eylesin inşallah.