YENİ ÇIKACAK KİTAPLARIMIZ

ÖZEL MENÜ

DERGİLER

Ay Seçiniz
category
69f583c0b95e8
0
0
6401,171,6356,117,28,27,170,98,3,144,26,4,145,113,17,6330,1,110,12
Loading....

TOPLAM ZİYARETÇİLERİMİZ

Our Visitor

2 0 9 7 4 9
Bugün : 9939
Dün : 56880
Bu ay : 66819
Geçen ay : 1737715
Toplam : 53949592
IP'niz : 216.73.217.63

SON YORUMLAR

Son Yorumlar

YENİ ÇIKACAK KİTAPLARIMIZ

ÖZEL YAZILAR

YENİ ÇIKAN KİTAPLARIMIZ

ADİL DÜNYA YAYINEVİ

Tel-Faks:

0212 438 40 40

0543 289 81 58

0532 660 12 79

 

VATANSIZ OLMAZ!

        

İnançsız, vicdansız; insan mıdır ki

Allah’a yaklaşmak, taatsız olmaz!..

Ahlâksız, irfansız; İslam mıdır ki

Zalimden zulümden, rahatsız olmaz!..

      

Mü’minsen mazlumu, ezdirmeyesin

Düşkünü doyurup, sezdirmeyesin

Huyunla herkesi, bezdirmeyesin

Selamet: sabırsız, sebatsız olmaz!..

      

Hürriyet adalet; düzenle olur

Ekonomik, teknik; güvenle olur

Ordun, uçağın ve, füzenle olur

Unutma ki huzur; cihatsız olmaz!..

      

Din gayreti sönmüş, ılımlı gavat

Mazlum Iraklı’ya, germez kol kanat

“Gâvur bizi övdü…”, diye hava at

İzzetsiz, şerefsiz; şefkatsız olmaz!..

      

Sömürün, semirin; İslam adına

Dünya zevklerinin, doyun tadına

Yarın imrenirsin, kahbe kadına

Bilinçsiz, başıboş; biatsız olmaz!..

        

Mert kâfir üstündür; bir münafıktan

Haçlı Siyonist’le; her muvafıktan

Davasını satan, dinci sapıktan

Daha vefasız bir, vatansız olmaz!..

        

Kim, Kur’an meali, bitirmemiştir.

Ahiret akıbet; dert etmemiştir

Herhalde o iman, getirmemiştir

Davasız, tarafsız, takvasız olmaz!..

        

Çağlayan’da milyon; Muhammedi ruh

Hep görmezden geldi, şeytani güruh

Tebrik edemeyen, nasipsize yuuh!.

İnsaf kalbe kanat; kanatsız olmaz!..

        

5 1 vote
Değerlendirmeniz

Makale Paylaşım Sayısı: 

Picture of Rahmet PAKGÜL

Rahmet PAKGÜL

Abonelik
Bildir
14 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments

Mevzubahis Vatansa gerisi teferruattır.
“İnsan vatanını sever çünkü hürriyeti, rahatı, hakkı vatan sayesinde kaimdir.” -Namık Kemal

Şanlı tarihimiz boyunca 4 kıtaya adalet yaymış, hakkı üstün tutmuş ve milli manevî değerleri ön planda tutmuşuz. Üç asırdır zulüm düzeni güç kazanmış ve bütün güçleri ile bize tarihimizi ve değerlerimizi unutturmak için çalışmışlar ve hala bu çalışmalara devam ediyorlar. Rabbimiz’e sonsuz hamd olsun ki Milli Çözüm gibi bir oluşum ve topluluk sayesinde hakkı arayanlara, doğruyu bulmak isteyenlere ve vicdanı kararmayanlara; doğru yolu gösteriyor, ümit ışığı sönmüş insanlara Allah’ın Nur’u ile ümit aşılıyor. Bu zulüm düzeninin bu denli çalışmalarına rağmen sadık bir azınlık sayesinde hedeflerine ulaşamıyor. Duamızdır ki Rabbimiz sadıklar hürmetine Adil Düzen nasip etsin. Amin.

VATANSEVERLİK VE KULLUK!..
Vatanını sevmek ülkesinin bağımsız müreffeh bir ülke olması için her türlü fedakarlığı yapmak (İslam alemi başta olmak üzere) yeryüzündeki tüm mazlumların haklarını koruyacak Yeni bir dünya için çalışmak , bunların sebep dairesinde gereğini yapmak;

*Yaşanabilir Adil Düzen’e Dayalı Bir Türkiye!.

* İslam Birliğini Sağlayan Yeniden Büyük Türkiye!.

* Tüm Yeryüzünde barışı refahı ve adaleti sağlayan Yeni Adil Bir Dünya!..

İçin çalışmak Yüce Dinimizin emirleri gereğidir ve
en sevaplı bir ameldir (Tabi bunun için çalışanlar kişisel ibadetlerini de ihmal etmezler)

Bu şuuru Rahmetli Erbakan Hocamız çok özel ve güzel bir şekilde (bu konuları DAVA edinerek kitlelere de edindirerek) temsil etmişlerdir!.. Ve kurtuluş yolu da bu yoldur!.

Bu hakikati görmezden gelerek AKP zihniyeti vb yi baz alıp İslam’ı ve samimi müslümanları karalamaya çalışmak şeytana bilinçli bir askerliktir.

En başta Şuurlu müminler dini istismar eden dini lasıtlı olarak yanlış yorumlayan ve haliyle her türlü ihanete yönelmekte bir beis görmeyen VATANSIZ’larla mücadele ederler. Tıpkı dine sataşmayı ilericilik sanan soysuzlarla mücadele ettikleri gibi!. (Ki her iki gurupta dış güçlere bağlıdır.)

Rabbim bizi iki yüzlülükten korusun!. Yüce dinimizi doğru anlamayı insanımıza ve tüm insanlığa nasip etsin.

Vatanını Milleti seven tüm samimi düşünceli kişileri ekipleri hak ve hakikat noktasında Milli Görüş (=Çözüm) ruhunda birleştirsin!. ( Amin)

Mert kâfir üstündür; bir münafıktan
Farkında olmadığımız yaşadığımız münafık düşüncelerden de, tavırlardan da arınmayı Cenab-ı Hak Hz.leri bizlere nasip etsin.

Münafıklığı fark etmenin ve münafıklıktan kurtulmanın yolunu Milli Çözümde buldum.

Milli Çözüm okumadan ne münafıklar görünür, ne de münafık tavırlardan kurtuluruz!…

Vatana lazım olan da; Münafıklardan kurtulup, ehil, vicdanlılar tarafından, hakça yönetilmek değil mi?

Hocamdan alıntılar.
Erbakan hocamızın yolu tüm
İnsanlığın refahı ve huzuru
Bulacağı en kutlu yol.
Hocamızın dediği gibi
İçi saman dolu kuşu değil
Biz bu kuşun canlı sını istiyoruz!

İman, vicdan, ahlak, akıl yoksunu olmaktan Allah’a sığınırız…
[b]İman vicdan ahlak ve akıl bunlar aynı hakikatin farklı yüzleridir. Bir insanda gerçek iman varsa gerçek akıllı da odur. En güzel ahlaklı da odur öyle olması gerekir. En vicdanlı da odur. Bir insanda gerçek vicdan varsa yanında imanı da ahlakı da vardır. İşte bu vicdanın en önemli göstergelerinden birisi de vefa duygusudur. Sayesinde şöhret bulduğu reklam olduğu huzur bulduğu insanlara makamlara hareketlere hıyanet etmek değil İslamlıktan, insanlık mertebesinden de düşüktür.
Üstad Ahmet Akgül[/b]

Haçlı siyonistlerle işbirliği yapacak kadar şuursuz güruhlar, davasını satan din istirmacısı hocalar, cihat şuurundan yoksun pasif, duyarsız, nemelazımcı dinci geçinen kesimler; imanı kalmamış, vicdanı kararmış, aklı tutulmuş, ahlakı bozulmuş, kendi hakikat ışıklarını söndürmüş kişilerdir.
Meali Kerim’e sımsıkı sarılıp onu sadece indiği çağa yönelik bir kitap olarak değil tüm asırlar için indirilmiş bir başucu kitabı olarak görüp bir meşale gibi önümüze tutup her işimizi Meali Kerim’e göre düşünüp hareket ettiğimiz takdirde Rabbimiz de bizlerin manevi dünyamızı aydınlatacak ve bizlere doğru yolu gösterecektir inşallah.
Bu anlamda Üstadımızın Meal i Kerim’i bizim için pahabiçilmez elmas değerindedir. Rabbim kıymetini bilenlerden eylesin inşallah

Uyan
Uyan artık ehli namus, asker sivil ehli vicdan

Vatan millet dağılırsa, neye yarar makam cüzdan

Korkma kurbağa medyadan, zafer vaat ediyor Yezdan

Uçak füzemiz yabancı, çaylarımız gâvurlaştı!

Davasız, tarafsız, takvasız olmaz!..
Mert kâfir üstündür; bir münafıktan

Haçlı Siyonist’le; her muvafıktan

Davasını satan, dinci sapıktan

Daha vefasız bir, vatansız olmaz!..

Çok Yazık
Bakara 27
(O fasıklar ki) Onu kesin olarak onayladıktan (ve hakikatin farkına vardıktan) sonra, Allah’ın ahdini (Cenab-ı Hakka verilen iman ve itaat sözlerini) bozarlar, Allah’ın kendisiyle birleştirilmesini emrettiği şeyi (akrabalık, arkadaşlık ve Hakk davayla irtibat bağlarını) ise koparırlar ve yeryüzünde fesat çıkarırlar. İşte bunlar hüsrana uğrayanlardır.

Göz göre göre hataların tekrarlanması, hidayet kararması ve acı akibetlerini görmemeleri ne kadar acınası bir durum..Rabbimiz şeytanın yoluna girmekten korusun muhafaza buyursun
.Amin

Vatansız olmaz
Mü’minsen mazlumu, ezdirmeyesin

Düşkünü doyurup, sezdirmeyesin

Huyunla herkesi, bezdirmeyesin

Selamet: sabırsız, sebatsız olmaz!..

Huzur ve hürriyetin teminatının oluşması yolunda Yepyeni Adil bir düzen ve Üstün Teknoloji Harikaları konusunda hazırlığı ve çalışması olan tek hareket Aziz Erbakan Hocamız ve O’nun En sadık talebesi ve takipçisi olduğunu tescilleyen Milli Görüş’ün tek te
[u][b]Hürriyet adalet; düzenle olur
Ekonomik, teknik; güvenle olur
Ordun, uçağın ve, füzenle olur
Unutma ki huzur; cihatsız olmaz!..[/b][/u]

Dünya üzerinde öylesi güzel ve stratejik bir konumda olan cennet vatanımız ve içindeki insanlığı , maddi ve manevi huzurdan uzaklaştıran şer güçlere karşı elhamdülillah bu şer güçlerin aksi istikametinde gayret ve çabasını hiç eksiltmeyen Aziz Erbakan Hocamızdan sonra Milli Çözüm eliyle Yaşanabilir Türkiye – Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Adil Bir Dünya hedefi gayesi için koşturan yetmez bu hedefi için ADİL DÜZEN PROJELERİNİN takipçisi ve uygulayıcısı olma yolunda canhıraşane çaba sarfeden Milli Çözüm ve Şahsi Manevisi Üstad Ahmet AKGÜL Hocamıza sonsuz minnettarlığımızı arzederiz. Gerçekten madden ve manen hürriyetimizin sigortası hakka dayalı adil bir nizamla, ekonomik özgürlüğümüz ve üretim ekonomisiyle, bağımsız bir ordumuzla ve üstün savaş teknoloji harikalarıyla karşı düşmanın silahını bombasını füzesini atağını etkisiz kılabilecek teknoloji harikalarıyla ve elbette insanları iyiye doğruya güzele faydalıya ve adil olana yönlendirme ve bu meziyetlerin hakim olması için cihat – tebliğ ve davetle mümkün olacaktır… Bu meziyetleri uygulayabilmek haykırabilmek için elbette Hakk bir hareketin içinde bulunursa bir insan , o zaman ancak uygulayabilir haylırabilir…. Günümüzde vatanını seven , vatanını korumak hususunda şer güçlerin füzesini bombasını çalışmaz hale getirecek veya başında patlatacak teknolojileri ( iha – siha – giha – tiha – koral – vb onlarca deşifre edilen ve edilmeyen teknoloji harikaları)…) yapıp Milli Türkiye’ye teslim eden Aziz Erbakan Hocamıza da ayrıca minnettarlığımızı ifade ediyoruz.

Allah bizleri münafıkların şerrinden, fitnesinden korusun…
[b]”İnsan için en büyük tehlike, günahlara dalarak, haksızlık ve ahlâksızlık yaparak ruhların kirlenmesi, kalbi ve manevi duygularımızın körlenmesi ve yüksek yeteneklerimizin özelliğini kaybetmesi korkusudur.
Bu ruhi yeteneğimizin paslanması ve ölmesi, aslında vücudumuzun ölümünden çok daha acı bir olaydır. Nice sağlıklı ve varlıklı görünen insanlar vardır ki, onların bedenleri, çürüyen manevi duygularının ve can çekişen ruhlarının mezarlarıdır ve gerçek cahil, kendini ve haddini bilmeyen insandır.” [/b]

[b]Üstad Ahmet AKGÜL[/b]

Yani bir insanın, itibar, makam, zenginlik, çoğunluğun desteğini almak, takvalık taslamak, edebiyat parçalamak, hacıya hocaya zahiren yakınlık gibi GÖRÜNEN özellikleri, bize o insanın HAKİKATİ’ni vermez.

Zira bu dünyada, dava adamı geçinen, bilir kişi takılan, ağır ağabey görülen çook rütbeli münafıklar da vardır… Bunları sezebilmek ise, maddeden arındıkça ruhi duyu organlarımız olan feraset, basiret gözlerimizin açılmasıyla mümkün olacaktır… Bu ise ancak Meal-i Kerim’i ve Kur’an’ın hikmet mesajları olan Milli Çözüm yazı ve şiirlerini MÜTALAA ile okumakla ve ruhlarımıza da sindirmekle mümkündür…

Mert kâfir üstündür; bir münafıktan Haçlı Siyonist’le; her muvafıktan
Allah ile kalbî ve vicdanî irtibatını kesen ve yaratılışlarının mana ve amacından kopan münafıklar, inanmış kimselerle karşılaştıklarında “iman ettik” diyen, ama şeytanlarıyla ve masonik-münafık şarlatanlarıyla beraber olduklarında ise inananlarla alay ettiklerini söyleyen sapkınlardır. (Bakara: 2/14) İbadeti gösterişe dönüştüren (Ma’un: 107/5-7), bir bedende birden fazla yüze, bir yürekte birden çok kişiliğe sahip olan münafıklar, günahta, saldırganlıkta ve haramilikte yarışmaktadır. (Maide: 5/62) Hz. Peygamber de münafıklığın alâmetlerini “Konuştuklarında yalan söylemek, verdikleri sözde durmamak, emanete hıyanet etmek, düşmanlıkta aşırı gitmek” diye saymıştır.

Her nefesiyle cehennemine odun taşıyana…
Irakta leyla’nın, namusu kirlenir
ABD askerine, dualar edilir
Kıbrıs düşmana, peşkeş çekilir
İzzetsiz, şerefsiz; şefkatsız olmaz!..

Libya’da Kaddafinin, kanına girilir
Türk halkı ekmeğe, muhtaç edilir
Yandaşa fabrika, peşkeş çekilir
Daha vefasız bir, vatansız olmaz!..

Makam mevki için, BOP’a başkan seçilir
Sarayda yaşamak için, gömleği değiştirir
AB memnun olsun diye, hakk’tan geçilir
Davasız, tarafsız, takvasız olmaz!..

Kur’an okuyor diye, başkan seçilir
Faize destekle, hakk’a düşman kesilir
Haçlı AB’ye, her zaman yağ çekilir
Zalimden zulümden, rahatsız olmaz!….

Unutma ki huzur; cihatsız olmaz!..
Mâide 16
Böylece Allah, (İslam’a uyanları ve) rızasını arayanları (Kur’an’a ve Resulüllah’a tâbi olanları) Onunla selamet yollarına (ve kurtuluş kapılarına) eriştirir ve Kendi izniyle ve iradesiyle onları karanlıklardan aydınlığa çıkarıp sırat-ı müstakime (dosdoğru bir hayat sistemine, iman, ahlâk ve şeriat prensiplerine) iletir.

https://www.mealikerim.com/5/maide/16

Mâide 35
Ey iman edenler! Allah’tan korkun (isyan etmekten sakının) ve O’na (yaklaştıracak ve zafere ulaştıracak) vesile (çare ve yöntem) arayın; (bu amaçla) O’nun yolunda cihad edin. (Böylece) Umulur ki kurtuluşa erersiniz.

https://www.mealikerim.com/5/maide/35

Furkan 55
(Zavallı şaşkınlar ve sapkınlar) Allah’ı bırakıp kendilerine (gerçek anlamda) yarar ve zarar sağlayamayacak olan şeylere (zalim kişilere ve ülkelere) kulluk (ve hizmet) ediyorlar. İşte (asıl tehlikeli ve gizli) kâfir olan; kendi Rabbine (ve sadık mü’minlere) karşı (şeytani güçlere) arka çıkandır (veya; asıl kâfir, Rabbine karşı gelenlere destek olandır).

https://www.mealikerim.com/25/furkan/55

ÖZEL YAZILAR

YORUMLAR

Son Yorumlar
14
0
Düşünceleriniz değerlidir, lütfen yorum yapın.x
Paylaş...