YENİ ÇIKACAK KİTAPLARIMIZ

ÖZEL MENÜ

DERGİLER

Ay Seçiniz
category
6574dd3f3e12e
0
0
6401,171,6356,117,28,27,170,98,3,144,26,4,145,113,17,6330,1,110,12
Loading....

TOPLAM ZİYARETÇİLERİMİZ

Our Visitor

2 0 7 3 3 4
Bugün : 165
Dün : 11955
Bu ay : 111035
Geçen ay : 302569
Toplam : 21354017
IP'niz : 18.205.26.39

SON YORUMLAR

Son Yorumlar

YENİ ÇIKACAK KİTAPLARIMIZ

ÖZEL YAZILAR

YENİ ÇIKAN KİTAPLARIMIZ

ADİL DÜNYA YAYINEVİ

Tel-Faks:

0212 438 40 40

0543 289 81 58

0532 660 12 79

YENİDEN REFAHÇI HADSİZE YANIT

 

YENİDEN REFAHÇI HADSİZE YANIT

        

Aziz Erbakan Hocamızın İstanbul Merkezefendi Kabristanı’ndaki mübarek makamlarında, alınan manevi işaret üzerine, tam bir yıldan fazladır, Milli Çözüm Ekibinden, her gün 2-3 kişi nöbet tutmakta ve ziyarete gelen konuklara kolonya-çikolata ikram edip Erbakan Hocamızla ilgili düşünceleri sorulmaktadır.

23.02.2023 tarihinde, Aziz Hocamızı anma haftası dolayısıyla oraya çadır kuran Yeniden Refah Partisi, Güvenlik Politikaları Direktörü olduğunu söyleyen Yahya Kemal Koç, Milli Çözüm’den nöbetçi arkadaşlarımıza gelip:

“Biz burada kaldığımız günlerde, makamdan uzaklaşmanızı ve anket yapmamanızı rica ediyoruz. Çünkü YRP olarak, sizlerle birlikte görünmek istemiyoruz!” şeklinde küstahça bir teklifte bulunmuşlardır.

Tebrik ediyoruz, görevli ve nöbetçi arkadaşlarımız, onlara: “İşinize gelmiyorsa sizler ayrılırsınız… Biz tam 13 aydır aralıksız sürdürdüğümüz ve resmi izinli olarak yürüttüğümüz bu hizmeti, sizin keyfiniz için bırakmayız!..” diyerek kendi işlerine bakmışlardır.

Şimdi bu haddini bilmez nasipsizlere şu gerçekleri hatırlatmamız lazımdır:

1- Milli Çözüm Ekibiyle birlikte görünmek, talihli bir nasip ve fark edici bir fazilet sayılır. Bu herkese nasip olmayan bir ayrıcalıktır.

2- Yoksa ara sıra, ayıp savmak cinsinden güya tenkit ettiğiniz, ama her seçimde genellikle ve fiilen destek çıktığınız… Şimdi yine yaklaşan seçimlerde oy vermeye hazırlandığınız Sn. Erdoğan’dan ve AKP’li dostlarınızdan çekindiğiniz için mi Milli Çözüm’le birlikte görünmemek için bu kadar hassas davranmaktasınız?..

3- Sizin neye inandığınız, hangi kriterleri ölçü aldığınız, kimlerin rızasını kazanmak için çırpındığınız bizi ilgilendirmiyor… Ancak mübarek hatırasını ve manevi mirasını istismar etmekten başka işe yaramadığınız, Aziz Erbakan Hocamızın vefatından hemen sonra başlayıp 12 yıldır, her 2 ayda bir mübarek mezarlarının üzerindeki çiçekleri değiştiren, makamın etrafını temizleyip özenle düzelten, yanlarındaki mübarek Hatice Annemizle beraber diğer kardeşlerinin ve aile üyelerinin de mezarlarını Hocamıza hürmeten devamlı tertipleyen… Her gün Hocamızın başında bir cüz okuyarak her ay bir hatim indiren Milli Çözüm Ekibine bırakın bir teşekkür etmeyi, bizlerle birlikte görünmekten bile korkacak ve gıcık alacak kadar bu nefretiniz, gerçek ayarınızı ve amacınızı ortaya koymaktadır!..

4- Bugün değil tam 40 yıldır, hem din düşmanı medyada, hem İslamcı geçinen münafık medyada, Hak davamıza ve Erbakan Hocamıza sataşan ve haddini aşıp salyasını akıtan, makamı ve yetkisi kim olursa olsun, hepsine ve hak ettikleri şekilde cevaplarını verip susturan Ahmet Akgül Üstadımız ve Milli Çözüm Dergisi olmaktadır. Peki ey YRP’nin, güya Güvenlik Politikaları Direktörleri, sizler nasıl bir iz’an ve vicdan taşımaktasınız ki hâlâ Milli Çözüm’den uzak durmak için çırpınmaktasınız?

5- Şunu da hatırlatalım ki; SP içinde Sn. Fatih Beyle, sıkıntı ve sorunlar başladığından bugüne, hep yapıcı, birlikteliği sağlayıcı ve Fatih Bey’e sahip çıkıcı tavırlar ortaya koyan, bu konuda pek çok yazılar yazan Mili Çözüm’le hâlâ birlikte görünmekten bile sakınanlar, tek kelime ile zavallı insanlardır. Ve Cenab-ı Hak bu imtihanda herkesin ve her kesimin gerçek ayarını ortaya koymadan canını almayacaktır.

6- Son olarak; artık stadyumlarda, büyük kalabalıklar bile:

“Yalan yalan yalan!… Dolan dolan dolan!… Yirmi sene oldu, git yeter falan!..” diye haykırıyorlarsa… (Fenerbahçe-Konyaspor Maçı)

Ve yine:

“Hükümet istifa!.. Hükümet İstifa!.. Hükümet İstifa!..” diye on binler bir ağızdan slogan atıyorlarsa, sizin güvendiğiniz dağlara… Daha doğrusu yapay olarak şişirilmiş ve dağ görüntüsü verilmiş boyalı balonlara, hem kar hem de deprem yağmaya başladığı… Erbakan Hocamın tabiriyle: Freni patlamış ve uçuruma yaklaşmış bir iktidar arabasına binmeye… Veya destek vermeye çalışanların pişman ve perişan olacakları kutlu günler yaklaşmaktadır.

Zira Allah’ın va’di haktır ve yegâne kuvvet ve kudret sahibi Rabbimiz Taâlâdır!..

0 0 votes
Değerlendirmeniz

Makale Paylaşım Sayısı: 

Orhan ATAY - E. Türk Harb-İş Sendikası Gn.Bşk.

Orhan ATAY - E. Türk Harb-İş Sendikası Gn.Bşk.

Yorumu Takip Et
Bildir
guest
41 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Yakup G.

Şecaat arz ederken merd-i kıbtî sirkatin söyler
“Şecaat arz ederken merd-i kıbtî sirkatin söyler” diye bir deyim var malum…

Şecaat arz ederken tarafını söylemiş tersten,
Bilmezmisiniz ki, Milli Çözüm iki ucu keskin hepten,
Bu ders size yeter, dönmeyin direkten,
Hak davaya yar olana, yar olunur gelmeyin bilmezden…

O.Ekinci

beklenti
Acaba iktidar ve güç sahiplerinden nasıl ve ne gibi bir beklentileri var? Böyle bir beklentisi olmayan kişi ve kurumlar Milli Çözümün yanında yer almasa bile sevgi besler ve bu sevgisini belli eder.

A.Uymaz

Zafer inananlarindir ve zafer yakındır
Freni patlamış ve uçuruma yaklaşmış bir iktidar arabasına binmeye… Veya destek vermeye çalışanların pişman ve perişan olacakları kutlu günler yaklaşmaktadır.

Zira Allah’ın va’di haktır ve yegâne kuvvet ve kudret sahibi Rabbimiz Taâlâdır!

Ali Çağıl.

UTANMIYORSAN…
Milli Çözümün birleştirici ve uyarıcı bu kadar yazı ve yorumuna rağmen hala böyle bir densizliğin YRP li yetkililerce düzeltilmemesi artık son söz olan “Utanmıyorsan istediğini söyle.” sözünden ve nihayi akibeti beklemekten başka bir yol da bırakmayacaktır.

Mücahit Dinç

Ahir zamanda imanı kalpte tutmak, kor ateşi elde tutmak gibi olacak…
Neden yan yana görünmek istemedikleri aşikar.
Bu yol dikenlidir!..

N.Çelik

Rabbim herşeyi gören bile dir
Zira Allah’ın va’di haktır ve yegâne kuvvet ve kudret sahibi Rabbimiz Taâlâdır!..

Y çağlar

Teşbihte hata olmasın
“Hırsız en çok ev sahibinden korkarmış”Sözundende anlaşıldığı üzere dertleri Allah rızası ve gerçekten Azız Erbakan Hocamıza sevgi beslemiş olsalardı ayrışmaktan zıyade hak ve hayırlı davada en azından Hocamızın makamında korkusuz durabilirlerdi.Niyetleri Allah rızası olmadıgı için yaranmak istedikleri merkezler tarafından ne düşünülecegi onlar için önemli.
Zamanında Fatih beyi ayrıştırarak hem hak dava da olanların parçalanması hemde iş birlikçilerin ekmegine yag sürerek bu durumlar yaşanmıştır.

“(Unutmayınız ki!) Ancak (ve muhakkak) mü’minler kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını bulup-düzeltin (ve bu amaçla, etkin ve yetkin bir barış ve bereket düzenini yerleştirin) ve Allah’tan korkup (haksızlık ve ahlâksızlıktan) sakınıverin; umulur ki esirgenirsiniz”
Hucurat suresi 10. Ayet

Fatma Mert Bişkin

Adres belli!…
İnsanın hayatı beyaz bir kağıda benzer.Yapılan hatalar da üzerine kurşun kalemle yazılan yazılar gibidir. Yanlış yazılan bir yazı olursa,alır eline bir silgi bu yanlışı siler yeniden yazarsın!Bu silme işlemi Tevbe-i İstiğfardır.
Bunların YRP’yi kurmaları beyaz kağıda keçeli kalemlerle yazılmış yanlış yazılar gibiydi zaten..Diğerlerinin Aziz Erbakan Hocamızın mübarek soyisimlerini taşıyan evlatlarını partiye sığdıramamaları bir başka oyun ve bembeyaz kağıda keçe kalemle yazılan bir başka yanlış yazı..
Şimdi tevbe edip birlik olmak,Aziz Erbakan Hocamızın hatırasına sahip çıkan Milli Çözümde birleşmek dururken,Erbakan Hocamıza kabri şeriflerinde yarenlik etme görevini üstlenen kardeşlerimize bu şekilde konuşmak!.
Bu nasıl bir küstahlık bu nasıl bir aymazlıktır?YRP yetkililerinin bu teklifle bir alakası yok ise;üst merci harekete geçmeli ve derhal Üstadımız Ahmet Akgül’den özür dilemeli ve bu Yahya Kemal Koç isimli hadsiz kişinin derhal görevine son verilmelidir!!.
Hayatta iki şey vardır ki orada yapılan yanlışlar kurşun kalemle yapılan yanlışlara benzemez!.Silgi kâr etmez o yanlışı sadece ateş temizler..
İşte o ateş Cenehhennem ateşidir !.
O iki şey nedir?;
/Eş seçimi
/İş seçimi dir.
1-Eşin iyi değilse hayırlı değilse seni cennete seni hizmetlere seni Allah’ın rızasını kazanmaya sevketmiyorsa,yani yol arkadaşın yanlışsa ağzınla kuş tutsan batarsın!..
2-Yanlış bir iş seçtiysen,yanlış bir yola girdiysen,yanlış tarafta yer almış yanlışla vaktini ömrünü bitirmişsen,bütün mesaini şerde harcarsan çok yazık olur..
Yanlış bir adreste,yanlış kıyılara hatta uçurumlara kürek çeken,bir taraftan içlerinde Aziz Erbakan Hocamızın sevgisi bulunan kardeşlerimizden,samimi bir Tevbe istiğfar ile Ülkenin altından toprak kayarken,doğru adreste tüm insanlığın kurtuluşu için Milli Çözüm bayrağı altında toplanmaya davet ediyorum.
Zira son nefesini vermeden hiç bir şey için geç değildir!…

Dilek Cengiz

Şükür Millî Çözümcüyüz
SP içinde Sn. Fatih Beyle, sıkıntı ve sorunlar başladığından bugüne, hep yapıcı, birlikteliği sağlayıcı ve Fatih Bey’e sahip çıkıcı tavırlar ortaya koyan, bu konuda pek çok yazılar yazan Mili Çözüm’le hâlâ birlikte görünmekten bile sakınanlar, tek kelime ile zavallı insanlardır.
Milli Çözüm Ekibiyle olmak herkese nasip olmayan bir ayrıcalıktır.

S.mert

Milli Çözüm Konya
At izinin it izine karıştığı bu dönemde
Hakkı Hak olarak bilen ve korkusuzca bunu herkese bildiren hiç durmadan doğruyu eğip bükmeden haykıran Ahmet Akgül Hocamız ve Milli Çözüm ekibi ile bir arada görünmek elbette yancı ve kaypaklar için endişe sebebi olur.
Tüm kalbimizle, geleceğine inandığımız kutlu günlerin ayak sesleri bunlar. Aldatan ve aldananlarin son çırpınışları. Bile bile yanlışa koşanların son adımları.
Zafer inanlarındır ve zafer yakındır.

Derya Yaprakcı

Hadsiz
Böyle bir zaman da Müslüman olarak din kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekirken hangi kendini bilmez hadsizliktir ki Milli Çözüm den rahatsız olmak nedir.Sen kimsin ki bizimle görünmekten rahatsiz oluyorsun sordunmu bakalim biz seninle görünmek istiyormuyuz

Süleyman

Vız gelir
Milli Çözüm her zaman yaptığı gibi herkese hakkını vermiş Allah razı olsun haddini aşana haddini bildirmiş, Hak davaya şartsız ve karşılıksız bir şekilde her şart ve durumda hizmet eden bir ekiple bir araya gelmekten birileri neden rahatsız olur. Üstadımızın bizlere her zaman tavsiyesi eğer bir davasına sadık bir Milli Görüşçü işyerinize veya başka bir ortamda karşılaşırsanız onlara en güzel ikramlarda ve güler yüzünüzü eksik etmeyin. O insanlar en zorlu dönemlerde dahi davasını bırakıp gitmemiş sadık kalmış kıymetli insan diyordu. Ama ne yazıkki bu sadıklara başkalarının bakışı ise bunun tam tersi oluyordu. Zaten bu ekip için Rabbimizin ve Hocamızın ne düşündüğü önemli idi gerisi vız gelirdi vesselam.

L .gökbel

Dinine ,vatanına ,bayragina, geçmişine, atana sahip çık.
Bakara 13
Onlara; “siz de diğer insanların iman ettiği gibi iman edin, (asırlar boyu milyarlarca Müslümanın ve binlerce ulemanın icma ve ittifakla yürüdükleri Hakk yola girin)” denildiği zaman; “Biz hiç, o bayağı ve aşağı kimseler gibi iman eder miyiz? (Biz bu dine ve davaya öyle sıradan ve aklı noksan basit insanlar gibi inanıp, onlar gibi hareket edemeyiz)” derler. Halbuki asıl ayarsız ve akılsız olanlar kendileridir, fakat (farkında değildirler, bunu) bilmezler

Fatiha 6
(Ne olur) Bizi Sırât-ı Mustakîme (dosdoğru Din çerçevesine ve istikamet çizgisine) hidayet buyurup (Hakka ve hayra ulaştır).

Fatiha 7
(Daha önce) Kendilerine nimet verdiğin (hidayet ve hakikate erdirdiğin) kimselerin (Nebilerin, Sıddıkların, Şehitlerin ve Salihlerin) doğrultusuna (bizi yönlendirip yollandır; ama ne olur Ya Rabbi, Yahudilerin Siyonist kesimleri, işbirlikçileri, tüm şirk ve şekavet ehli olan ve Hakk dini yozlaştıran azgınlar gibi bütün) gazabına (ve kahrına) uğrayanların ve (Hristiyanların zalim emperyalist kesimleri, müşrik takipçileri ve Batı ahlâksızlığının taklitçileri gibi her türlü Hakk’tan ve hayırdan uzaklaşıp) sapıtanların yoluna (kaymamıza fırsat tanıma! Bizleri bütün bâtıl ve barbar yollardan) gayrı (ve ayrı olan İslam’da sabit kıl). Amin!

Çiğdem çınar

Çok şükür milli çözümcüyüz
Mücadele 20
Şu kesin bir gerçektir ki; (Hakkı ve hayrı tanıdıktan ve katıldıktan sonra, dünyalık hesaplarla) Allah’a ve Resulüne (muhalefet bayrağı açıp) karşı çıkarak (İslam davasına hıyanet edip ayrılanlar var ya) işte onlar mutlaka rezil ve zelil düşecek aşağılık kimseler arasındadırlar.

Hmyra Uyanık

Bir Tek Milli Çözüm Kaldı Hakkı Haykıran.
4- Bugün değil tam 40 yıldır, hem din düşmanı medyada, hem İslamcı geçinen münafık medyada, Hak davamıza ve Erbakan Hocamıza sataşan ve haddini aşıp salyasını akıtan, makamı ve yetkisi kim olursa olsun, hepsine ve hak ettikleri şekilde cevaplarını verip susturan Ahmet Akgül Üstadımız ve Milli Çözüm Dergisi olmaktadır. Peki ey YRP’nin, güya Güvenlik Politikaları Direktörleri, sizler nasıl bir iz’an ve vicdan taşımaktasınız ki hâlâ Milli Çözüm’den uzak durmak için çırpınmaktasınız?

Nuh

Üç değil, iki’dir… Ya Hakkın safında, ya da batılın safında..
Tek ve mutlak güçlü, Cenab-ı Hak’tır

Hak’ta sebat eden, kazanacaktır

“Bâtıl ya, ballıdır!”, diyen kaypaktır

Kabre mal taşıyan, hararın5 yoktur…

Ta başından beri, dost acı söyler

Acıtır velâkin, ilacı söyler

Ayak kayar ağzı, miracı söyler

Bir bak ecel çatmış, firarın yoktur…

Alıntı; Milli Çözüm Dergisi -ŞUBAT-2023-

S. Trkylmz

Sizin keyfiniz için bırakmayız!… işte cevap
“İşinize gelmiyorsa sizler ayrılırsınız… Biz tam 13 aydır aralıksız sürdürdüğümüz ve resmi izinli olarak yürüttüğümüz bu hizmeti, sizin keyfiniz için bırakmayız!..”

E.ÇAĞIL

NEREDEN EMİR ALIYORSUNUZ?
Erbakan Hocamıza sadıklığı her zaman taktir toplayan bir ekibe bu şekilde hadsizce konuşmak Erbakan Hocamızın talebesi olamadığınızı o kadar net ortaya koymus ki!
Her kandil,her bayram ,sık sık ziyaret eden dostlara bu şekilde konuşmak seviyenizi ortaya koymaktan öteye gidememiştir…Hocamız onu sevmeyenlere bile baklava ikram ederek cihad etti…

Sizleri sürekli Fatih Erbakan bey’in yanında görmekteyiz!Siz ve sizin gibiler davaya en çok ihanet edenlerdensiniz…Davayı bölerek insanlığa en büyük zararı sizler verdiniz…Acaba nerelerden emir alıyorsunuz!

A koçak

çok şükür ki
Cenab-ı Hak bu imtihanda herkesin ve her kesimin gerçek ayarını ortaya koymadan canını almayacaktır.

Osman Nuri

Bunların düşmanlığı Milli Çözüm üzerinden ERBAKAN DÜŞMANLIĞIDIR…! Ya değilse KUTLU ÇAĞRIYA OMUZ VERİRLERDİ!..
Milli Çözümle görünmek istemiyoruz dediklerinde, Aziz Erbakan Hocamızın Makamı Şeriflerinin yan tarafına kurdukları YRP çadırına gelen misafirleriniz çadıra girip muhabbet edip ama Erbakan Hocaya bir Fatiha okumayı aklına getiremeyen sizler mi ERBAKAN’IN ADİL DÜZENİNİ VE YENİDEN REFAHI GETİRECEKSİNİZ.?!!!. Güldürmeyin Allah aşkına…
Milli Çözüm’ün ve Erbakan Hocamızın en sadık talebesi ve takipçisi Ahmet AKGÜL Hocamızın SP ile YRP nin birleşmesini böylece Adil Bir Düzen için güçlerin birleşmesi yolunda ve Siyonizme uşaklık yapmaktan kurtulunması uğrundaki gayret ve çabanın farkına varmalısınız ve şu saatten sonra hiç yapamazsanız MİLLET İTTİFAKINA destek vermelisiniz… Erbakan Hocamızın vefatından 1 gün önce vasiyette bulunduğu: ” VATAN TEHLİKEDEDİR, TOPRAK AYAĞIMIZIN ALTINDAN KAYIYOR. TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SORUNU AKP’DİR. AKP’YE KARŞI DİĞER TÜM MUHALEFET PARTİLERİ BİR OLUP SEÇİMLE DEMOKRASİ METODIYLA AKP’Yİ DÜŞÜRMELİLER” diyeli 12 sene oldu… Eğer “ERBAKAN İSTİSMARI” yapmıyorsanız nefsinizi bir kenara bırakıp BU VASİYETE ÖNCÜLÜK EDEN MİLLET İTTİFAKINA OMUZ VERMELİ VE BU KUTLU ÇAĞRININ GEREĞİNİ YERİNE GETİRMELİSİNİZ… Millet ittifakına destek vermeyen ya Akp’ye direk destek verir ya da dolaylı olarak kendi başlarına seçime girselerde AKP’YE yaranmış olurlar.. Bu çağrıya kulak versenizde vermesenizde ALLAH MİLLET İTTİFAKINI İKTİDARA TAŞIYACAK ALLAHIN İZNİYLE…

N.Eryıldız

Allah’ın va’di haktır ve yegâne kuvvet ve kudret sahibi Rabbimiz Taâlâdır!..
Şimdilik (gaflet ve hıyanet ehlini) bırak, onlara aldırma ve “Selamet olsun” diyerek (oyala!) Artık onlar yakında (gerçeği görüp) bilecek ve anlayacaklardır! (43:89)

Gökçe Öztürk

Şükür ki Milli Çözümcüyüz
Gönül gözleri kör, hâlâ aymayan

Allah kulak vermiş, Kur’an duymayan

Bâtılı bırakıp, Hakka uymayan

İsmi cismi çeşit, elvan elvandır

İnsan görünümlü, nice hayvandır…

D.Görgülüler

Haddini bilmez nasipsizlere
Sayın Ahmet Akgül hocamıza ve Milliçözüm ekibine gelip teşekkür etmeli gerekirken nasıl böyle küstahlık gösterebilirler!Aziz Erbakan hocamın emanetine sahip çıkmak yerine ona ihanet edip gidenlerin pesine düşüp onlarla görünmek mi onurlandiriyor ? AKP nin yardımcısı ve gizli destekcisi konumunda olan YRP mi söz düşmüş .Haktan ve hakkin rızasını kazanmaktan başka gayesi olmayan milli çözüm ekibine yapılan bu hadsizliğin cevabını yazarımız çok güzel vermiş , teşekkür ederiz .

Hüsna Konyalı

Cenab-ı Hak bu imtihanda herkesin ve her kesimin gerçek ayarını ortaya koymadan canını almayacaktır
Erbakan Hocamın tabiriyle: Freni patlamış ve uçuruma yaklaşmış bir iktidar arabasına binmeye… Veya destek vermeye çalışanların pişman ve perişan olacakları kutlu günler yaklaşmaktadır.

Zira Allah’ın va’di haktır ve yegâne kuvvet ve kudret sahibi Rabbimiz Taâlâdır!..

Erdem KAYA.

ERBAKAN’I ANLAMA GAYRETİNDEN ACİZLERİN, ERBAKANI ANMA İSTİSMARLARI
Rahmetli Erbakan Hocamızı anlama gayreti gütmeyen nasipsizlerin, güya “Erbakan’ı anıyor ve sahip çıkıyor” istismarları tam bir sahtekarlıktı!.. Erbakan’ı en iyi anlayan, sahip çıkan, en büyük takipçisi olan, projelerinin hayata geçeği günü büyük bir gayret ve hasretle bekleyen MİLLİ ÇÖZÜM DERGİSİ sadıklarıyla; yan yana görünmekten korkanlar ve çekinenler, ya kasıtlı bir ihanet içindedir ya da gaflete sürüklenen bir “HADSİZ”dir!!!

Necati

“ERBAKAN” İSTİSMARCILARININ BİRLİKTE GÖRÜNMEK İSTEDİKLERİ VE İSTEMEDİKLERİ!
Erbakan Hoca; “Bakın size kesinlikle ifade ediyorum ki: TÜRKİYE’NİN KURTULUŞU; Milli Çözüm’e inanan bir Cumhurbaşkanı’nın o makama oturması, Milli Çözüm’e inanan bir Hükümet’in kurulması ve yeni bir devrin başlamasıyla mümkündür!” diyor.
Erbakan Hocamız Türkiye’nin kurtuluşu; “Milli Çözüm’e inanlardadır” diyor, ama Erbakan Hocanın istismarcıları “Milli Çözüm’e inananlarla” birlikte görünmek istemiyorlar!
Peki, neden Türkiye’nin kurtuluşu “; “Milli Çözüm’e inanlar” ile birlikte görünmek istemiyorlar? Bu sorunun bir tek cevabı bulunmaktadır; çünkü Siyonist işbirlikçisi Milli Görüş hainleri ile birlikte olmak istedikleri için!
İstismarcılık böyle bir şey; bir taraftan Erbakan Hocanın taraftarı gibi görüntü vermek, ama gerçekte Erbakan Hocaya, Milli Görüş’e hıyanet edenlerle ortak hareket etmek!
Birlikte olmak istemediklerini söyle; sana kim olduğunu söyleyeyim!

Yiğit Aslan

Yürek ister
Milli Çözümcü olmak yürek ister e o da onlarda yok haklı olarak yan yana görünmek istemiyorlar evet onlar dedim çünkü bu sakat düşüncede çok fazla varlar.

N.Gündüz

İstismarın sonu hüsrandır…
İz’an ve vicdan ehli herkese hatırlatıyoruz: AKP iktidarının ve Sn. Erdoğanın 20 yıldır bu ülkede yaptıkları; imani, ahlaki, ailevi, sosyal ve ekonomik tahribatlarına rağmen Erdoğan ve AKP ile birlikte olmak için gayret eden sizler degilmisiniz? Şuan da bile yetkili kurumlarda Akp ile birlikte olmak için tartışmalarınız devam ediyor. Kendinizden utanacağınıza Milli Çözüm Ekibiyle birlikte olmaktanmı utanıyorsunuz?
Bir yıla yakın Erbakan Hocamız’ın Makamında Milli Çözüm sadıkları anket çalışması yapmaktadır. YRP li yetkilileri pekde göremedik. İstismarın sonu hüsrandır bunu bilin.
Kendi kof zann ve kuruntuları uğruna Hak’tan şaşanlar, böyle bir zaman şımarıp şarlatanlık yapsalar da, sonunda mutlaka hüsrana uğrayacaktır.
“ Gerektiği zaman hadsize haddini bildirmek, kırk yetime kaftan giydirmek ten üstündür.“

Arzu Akdağ.

Nokta Atışı, Sözün Özü.
“Milli Çözüm Ekibiyle birlikte görünmek, talihli bir nasip ve fark edici bir fazilet sayılır. Bu herkese nasip olmayan bir ayrıcalıktır.”

Mustafa Yaprakcı

ERBAKAN’ın Sadıkları
Erbakan Hocamızın en sadık talebesi Muhterem Ahmet Akgül Hocamız Erbakan Hocamızın yıllar yılı davasının zahiren yanında kameralara çıkmasada en önemli hizmetlerini zor şartlarda görmüş, asla pes etmemiş ve Aziz Erbakan Hocamıza atılan iftiralardan tutunda olması muhtemel ihanetleri deşifre etmiş, Erbakan Hocamıza çok yakın görünen isimlerin dahi ses çıkaramadığı iftira ve karalamalara en yüksek seviyede cevap vermiş ve bu şerefi elinde tutan Erbakan Hocamızın dertlisi Anadolu tabiriyle ADAM GİBİ ADAM vve bu davaya ömrünü harcamış Tam Bir Allah’ın kuludur. Kendisine buradan hürmet ve muhabbetleri mi sunuyorum.

Veysel

Ne Günlere Kaldık
Merhum Ziya Paşa’nın sözüne nispetle…

Ne günlere kaldık Ey Aziz Hocam…
Adını kullanıp köşe kapanlar, sadıklarından korkar oldu, siyonist iktidara hürmetkar…
Ne kıymet bildiler, ne haya ettiler, utanmaz bir tavırla daim tehditkâr…
Bu çürük kafaya çare yok çok açık, yolumuz bellidir dönen sahtekâr…

Harun Yahya AKGÜL

KİNİNİZDE BOĞULUN
Bu zevat, Akp’nin kuyruğuna takılmak için nice taklalar atıyorlar bu aşikâr olmuşken, hangi yüzle ve vicdanla Merhum Erbakan Hocamızın makamında huzuruna çıkıyorlar? Ha bu arada; bahsi geçen şahsı en azından içini dışa döktüğü için tebrik etmek lazım. Ben öyle münafıklar biliyorum ki, yüzümüze gülüp arkamızdan ne hinlikler düşünenleri tahmin etmekte zorluk çekmiyorum. Birde hem Yrp, hemde Sp’de ikili oynayan zavallıları da hatırlatmakta fayda var..

Saffet

MIlli Çözümün Tarihi Uyarılarına Kulak Asmayanların Amacı
8 Nisan 2022 de Yazarlarimizdan Nevzat Gündüz Beyin kaleme aldığı yazıdan alıntı Milli Çözümün samimi niyet ve gayretinin göstergesiydi.”Defalarca yazdık ve uyardık; şu anda Saadet Partisi yönetimine yakışan, yine bir Genel Başkan Yardımcılığı va’adiyle Fatih Erbakan’a birleşme teklifi sunmaları ve gereksiz ayrımcılığı sonlandırmalarıydı. Fatih Bey’e yaraşan ise, böyle bir davete olumlu bakıp nefsi inat ve hesapları bırakmasıydı. Bunların tam aksine Fatih’in aşağılanmasının ve kışkırtılmasının, dava sorumluluğuyla ve Erbakan Hocamıza şükran ve sadakat duygusuyla hiçbir alâkası olamazdı. Hatta Sn. Karamollaoğlu, böyle bir tekliften sakınır ve bu vicdani ve tarihi mes’uliyetten kaçınırsa, Sn. Fatih Erbakan’ın bu birleşme arzularını beyan etmeleri lazımdı. SP yetkililerinin bu çağrıya olumsuz bakmaları durumunda, bütün sorumluluk onların sırtında kalırdı. Umarız, inşaallah olumlu yaklaşmaları; kardeşlerin kucaklaşmaları ve Milli Görüşçüler olarak birlikte çalışmaya başlamaları ise hem Allah’ın rızasını hem dava erbabının duasını kazandıracaktı. SP ile YRP’nin kaynaşıp kucaklaşması, hem %30’lara varan kararsız oyların önemli kısmının Milli Görüş’e kaymasını sağlayacak, hem de seçim ittifaklarında ellerini güçlendirmiş olacaktı. Haydi, işte her iki tarafın samimiyet ve dava gayretini ispatlamanın tam da zamanıydı… Bakınız AKP’den önemli kopmalar ve itiraflar bile başlamıştı. Bu fırsatları kaçırmanın günahına ortak olunmamalıydı.”Şimdi soruyoruz Ey YRP amacınız Erbakana yani projelerine sahip çıkıp onu yaşatmakmı? Yoksa tüm Türkiyede taraflı tarafsız her kesimin ERBAKAN deyince onu hiç bir karsılık beklemeden Allah rızası için sahiplenip savunan Ahmet Akgüle yani Milli Cözüme nefretinizin asıl nedeni nedir?Davamıza ve Hocamıza olan sadakatimize olan hasedinizmi?

Abdussamet Çağ

Renksizler…
Milli Çözüm Nuh’un gemisidir. Binen kurtulur.
AKP korsan gemisidir. Binen zulme boğulur.

Bu millet ne çektiyse korsan kılıklı kartondan dava adamlarından ve renksizlerden çekti…

Bir YRP’li yetkili çıksa da arkadaşımız halt yemiş, siz davamızı ve davamızın liderini her şartta savunansınız, yaşatansınız, sizinle aynı karede olmak şereftir dese…. Ama demez, diyemez…

Milli Çözüm Hakkın temsili bir kordur, herkes tutamaz…

Sinan Feraset

GARANTİLİ İSTİSMAR
Hey Millet duyun bak!..
Seçim yaklaştı Erbakan istismarı yine pirim yapıyormuş…
Gelin!.. Merkezefendide Erbakan makamında poz verin…
Garantisi var pozu bile %7 oy getiriyormuş…

Aman sakın ha..
Milli Çözümcülerle gözükmeyin(!)

Ömer Ali

İlk anki düşünce yapısı
Geçtiğimiz aylarda açıklama yapan Fatih bey,eğer seçim ikinci tura kalırsa sayın erdoğanı destekleyeceklerini açıklamış,Konya’dan gelen tepkiler üzerine desteklemekten vazgeçtiklerini bildirmişti

Ali KILINÇ

Son pişmanlık fayda vermeyecektir!.
Aziz ERBAKAN hocamızın hem sağlığında hemde vefatı sorasında onun ilke ve ideallerini milim sapmadan her platformda savunan tüm siyonist şer güçlerin her türlü baskı, yıldırma,ambargo ve dezenformasyonuna rağmen her türlü fırtınaya karşı kenetlenmiş adeta manevi bir kalkan tarafından korunan bunun yanında hak davamızın içindeki marazlılarla tam kırkbeş yıldır mücadele eden üstad Ahmed AKGÜL hocamızın adeta süfyani entrikaları aldığı manevi güçle bertaraf ederek Aziz liderimiz Erbakan hocamızı manevi şahısına karşı yapılan siyonist ve şeytani iftira planları bozarak bu kutlu hatırata sahip çıkmasından maalesef sp ve yrp yetkilileri hep rahatsız olmuşlardır.. şu unutlamasın’ki sadece ve sadece hak’tan tafa ve hakkın rızasını kazanmaktan başka gayesi olmayan milli çözüm ekibine mesafe koyanlara biz milli çözümcülerde ahirette onlara mesafe koyacağız..

YALÇIN G

Hadsizse bak
Kişi sevdiği ile beraberdir.

Orhan

YRP’linin yetkisiz! ve etkisiz ! yetkilisine!
06. Şubat 2023 depremi ile 11 il ve ilçelerin enkaz ve felaketi ülke olarak yaşadık,

Bu deprem de, ayrı kutupta ki kişiler bile,sağcısı solcusu Alevisi Sünnisi, islamcisi aydını, Aynı çadırdan çorba içti aynı çadırda buluştu,
Ülkücü gençlerle komünist gençler zor günde, çorba dağıttılar,

Amma velakin, Milli çözümun ortak milli manevi değerlere ve aziz Hocamıza olan sevgi saygısini kabullenemediler ve hazmedemediler,

Yetkisiz ve etkisiz ehliyeti olmayan elaman,
Hocamızin kabri herkese açıktır,
kendi adınıza protokol uygulamayin..! Sadece size ait değil, tüm ümmetin ve her vatandaşın gelip göreceği bir yerdir,

bayraktar

Allah; Nurunu, Erbakan istismarcılarının değil, ERBAKAN SADIKLARI eliyle tamamlayacak. Çatlasanız da… Patlasanız da…
Ne ilginç değil mi?

SP’lisi bize düşman… YRP’lisi bize düşman…

Aziz Hocamın istismarını yapan AKP’lilere boşuna kızıyormuşuz biz. Bunlar istismarın dibine vurdular.

Aralarında hangi ihtilaf olursa olsun, topu bize düşman…

Tıpkı aralarında her türlü ihtilaf olmasına rağmen, mutabık kaldıkları ve uyuştukları tek konunun: Erbakan düşmanlığı olması gibi…

Ama şaşırmıyoruz tabii, şaşırmayı bırakalı çok oldu.

Bizim oralarda bir söz vardır.

“Sen dost edinmeye bak, düşman aramana gerek yok, çünkü zaten en yakınından çıkacaktır.”

Milli Görüşçü görünümlü ne idüğü belirsizler, utanmazlar…

Allah’ın takdirinin önüne geçebileceklerini sanan zavallılar…

Ortak kararla gizlediğiniz vasiyet elbet ortaya çıkacak…

Sizi o zaman göreceğiz, balon adamlar…

Elvide

Kim hangi şeye önem verirse tabiatı onu o tarafa ve o tarafın ehline çekecektir
Kim hangi şeye önem
Verirse tabiatı onu o tarafa ve o
Tarafın ehline çekecektir,
Kişi kendisine münasip olana
Meyledecektir.

YORUMLAR

Son Yorumlar
41
0
Yorumunuzu okumaktan memnuniyet duyarızx