YENİ ÇIKACAK KİTAPLARIMIZ

ÖZEL MENÜ

DERGİLER

Ay Seçiniz
category
6631395d1db8e
0
0
6401,171,6356,117,28,27,170,98,3,144,26,4,145,113,17,6330,1,110,12
Loading....

TOPLAM ZİYARETÇİLERİMİZ

Our Visitor

2 0 7 6 5 7
Bugün : 19198
Dün : 29424
Bu ay : 733152
Geçen ay : 453014
Toplam : 23512116
IP'niz : 3.138.118.250

SON YORUMLAR

Son Yorumlar

YENİ ÇIKACAK KİTAPLARIMIZ

ÖZEL YAZILAR

YENİ ÇIKAN KİTAPLARIMIZ

ADİL DÜNYA YAYINEVİ

Tel-Faks:

0212 438 40 40

0543 289 81 58

0532 660 12 79

 

21 EKİM 2005 tarihli Hürriyet Gazetesi manşetten:

Sudan Ankara Büyükelçisi Ahmet Kormino'nun Erbakan'a yakın Milli Çözüm Dergisinde yayınlanan ve IMF'yi hedef alan yazısı nedeniyle apar topar ülkesine geri gönderildiğini duyuruyordu.

            AKP iktidarının; "IMF'yi Siyonist sömürü çarkı olarak niteleyen Ahmet Kormino'yu önce uyardığı ve Milli Çözümdeki yazısının ise bardağı taşırdığı" belirtilen haberde; Sudan'ın büyükelçisini geri çekmek suretiyle iki ülke arasında krizin aşıldığı belirtiliyordu.

            İşte Hürriyetin Haberi:

            (Sudan Büyükelçisi Ahmet Kormino)

            IMF'YE TAKTI

 

            Kormino'nun siyasi yasaklı liderlerden Necmettin Erbakan'a yakın Milli Çözüm Dergisi'ne; Türkiye – IMF ilişkilerini eleştiren bir yazı yazması, Ankara açısından bardağı taşıran son damla oldu.

            Kormino bu yazısında: Türkiye'nin içişlerine karışan bir üslup kullanarak, IMF'nin Türkiye'yi bataklığa sürüklediğini, bunun da IMF'nin Siyonist anlayışından kaynaklandığını ileri sürdü. Türkiye ekonomisinin hasta olduğunu belirten Kormino, IMF'nin hastalığın reçetesi olmadığını savundu.

            "İSTENMEYEN ADAM" (UYARISI!!)

            Ankara, bu davranışından dolayı Kormino ile çalışmanın mümkün olmadığı, Büyükelçinin geri çekilmesi, aksi takdirde ‘istenmeyen adam' (persona non grata) ilan edilmek zorunda kalınacağı mesajını Hartum yönetimine iletti. Bu bildirimden sonra Kormino, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e veda ziyaretinde bile bulunmadan apar topar ülkesine geri döndü.

YENİSİ GELDİ (SORUN AŞILDI)

Kormino'nun yerine Ankara'ya atanan yeni Büyükelçi Ahmed El Haj, 19 Eylül'de Cumhurbaşkanı Sezer'e güven mektubunu sundu. Dışişleri Bakanlığı kaynakları ise Kormino'nun geri gönderilmediğini, Sudan'da yönetim değişikliği nedeniyle geri çekildiğini belirtmekle yetindiler.

SUDAN'IN GEREKÇESİ

            Sudanlı yetkililer de, Sudan'ın yeniden yapılanma çerçevesinde üç ayrı bölge oluşturulduğunu, bölgelerden birisinin dış ilişkilerini yürütmesi ve diplomatik deneyimlerinden yararlanılması için Büyükelçi Kormino'nun ülkesine geri çağrıldığını savundular.

            Canavara gücü yetmiyor, uyaran'a saldırıyor!..

            Ey hak ettiği akıbetine yaklaşan AKP!…

            Biz Milli Çözüm olarak biliyoruz ki, Sudan Büyükelçisi Ahmet Kormino'ya karşı sizi kışkırtan İsrail Büyükelçiliğidir. Çünkü İsrail Büyükelçilik görevlilerinin; Milli Çözüm Dergimizi göstererek "Bu dergi bizim nazarımızda bombadan daha tehlikelidir!" dedikleri, resmi dağıtıcının itiraf ve ifadesiyle tespit edilmiştir.

            Ey AKP!…

            ABD'nin Ankara büyükelçilikleri, genel sömürge valisi gibi Türkiye'ye talimatlar yağdırıp tehditler savururken…

            Bartholomeus'un Ekümen sıfatıyla İstanbul'a topladığı AB yetkilileri "Türkiye Ruhban okulunu açsın, patriğin Ekümenik sıfatını tanısın" şeklinde dilek ve direktiflerini sıralarken, Türkiye'nin içişlerine karışmış olmuyor da, Sudan eski Büyükelçisi Ahmet Kormino'nun IMF'nin bir Siyonist sömürü canavarı olduğunu hatırlatan yazısı Milli Çözüm Dergimizde çıkınca mı zorunuza gitmektedir?…

            Canavara yağ çekip, uyarana sataşmanız sizin karakteriniz midir?

Ve ey Hürriyet ve benzeri IMF havarileri!.. Ey Mehmet Ali Birand gibi malum ve mel'un merkezlerin düdükleri!…

            Erbakan'ın gölgesi bile, niye sizi ve İsrailinizi bu denli ürkütmektedir?

            Sudan Büyükelçisi Ahmet Kormino'nun Milli Çözümde yayınlanan ve daha önce Milli Gazetede çıkan ve IMF'nin sinsi mahiyetini ve şeytani marifetini açığa vuran yazısı; niye sizi ve Yahudi lobilerinizi bu kadar öfkelendirmektedir?

            Kaldı ki; Hürriyet manşetten verdiği haberde, hiç utanmadan milletimize yalan söylemektedir. Çünkü Cumhurbaşkanlığı resmi Web sitesinden ve Sudan Büyükelçiliği yetkililerinden faks ve telefonla aldığımız bilgilerle, Sn. Ahmet Kormino'nun, iddia edildiği ve iftira edildiği gibi apar topar değil, 29.06.2005 tarihinde, Sn.Ahmet Necdet Sezere'e bir veda ziyareti gerçekleştirip öyle ayrıldığı belirlenmiştir. (Bak: http://www.cankaya.gov.tr/%20tr_html/%20PROGRAMLAR/29.06.2005.html)

            Ve  dahi ey Milli Görüş'ün kurmayı sanılan bazı zavallılar!…

            İsrail, ABD lobileri ve AKP işbirlikçilerinden daha şiddetli olarak Milli Çözüm düşmanlığınızın ve teşkilatlarda yasaklamanızın nedenini hala algılamayan ve sorgulamayan avanelerinizle birlikte, bayram edebilirsiniz!…

            Ahmet Kormino Milli Çözümcü olduğu için; siyonist güçlerin ve iş birlikçilerin hışmına uğramıştır! Peki ya siz kimsiniz?

0 0 votes
Değerlendirmeniz

Makale Paylaşım Sayısı: 

Yorumu Takip Et
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Editör

Editör

YORUMLAR

Son Yorumlar
0
Yorumunuzu okumaktan memnuniyet duyarızx